CarBank – Autoliising

CarBank Liising (jur.nimega CarCapital OÜ) on 2009.a. Majandustegevusregistris (MTR) registreeritud edukas finantsettevõte, mis tegutseb patenteeritud “CarBank” kaubamärgi nime all ja pakub autoliisingut klientidele, kellel on olemas omafinantseeringu summa alates 10% ostetava sõiduki reaalsest turuväärtusest. vt. “Liisingutingimused”

Creditinfo AS ja Bisnode Eesti AS on 5 aastat järjest CarBank Liisingule omistanud Eduka Ettevõtte Tunnistuse 2013 – 2018.a. majandusnäitajate põhjal, krediidireitinguga “AAA”.

Pakume ka laenu teie sõiduki tagatisel, laenuperioodi lõpuni võib sõiduk jääda ka teie valdusesse.

Meilt on võimalik tellida otse Euroopast teile sobiva lisavarustusega ja soodsa hinnaga sõiduk. Liisingut pakume samuti teie poolt tellitavatele sõidukitele, sellel juhul on intress kõige soodsam.

Kõige soodsamaid liisingu tingimusi saame pakkuda meil müügis olevatele sõidukitele.

Kui kliendil on soov meiega kohtuda, siis on Teil alati võimalus meie esindust külastada. Soovitav oleks aeg eelnevalt kokku leppida, siis leiame teie jaoks sobiva aja teiega tegelemiseks.

NB ! Kallid kliendid ! Tahame olla teile alati meelepärased ja arvestada teie soovidega, siis palume teid – Kui te märkate meie firmas või meie tegevuses mingeid puudusi, siis palun andke sellest julgesti meile teada aadressil – info@carbank.ee KOOS SAAME EDUKAMALT HAKKAMA !

Car Bank